Zabava zajema video in istoimensko prostorsko postavitev. Video prikazuje skupino maskiranih oseb v buržujskem pariškem stanovanju, v kateri imajo neke vrste srečanje. Preko njihovih nemih, nerodnih interakcij in spletov njihovih vezi umetnica v njem raziskuje pojem družbe in sobivanja.
Svet iz videa prehaja v prostor projekcije, kjer je prosto reinterpretiran v slikarski in prostorski medij. Zabava nudi obiskovalcu udoben počitek ob ogledu, v okolju ki se giblje med gledališkim (sprejemni prostori in odrska scenografija), kinom in dnevno sobo, s tapiciranimi tlemi, blazinami, žametnimi zavesami… Del dispozitiva je tudi zvočni komentar avtorice, neke vrste fantomski spremljevalec za morebitnega izgubljenega gledalca.
Video in prostorsko postavitev bodo spremljale impromptu pojave in igrivi performansi maskiranih karakterjev (Alenka Herman, Nataša Živković, Pila Rusjan, Janez Pavlovčič, Gašper Pirnat, Nina Trebec, Katja Likar, Sara Koncilja, Vid Avdič Batista ; obrazne maske ustvarjene v sodelovanju z Véronique Lorne), ki bodo širili reprezentativni prostor videa in prestopali me(di)je.
Noemi Veberič Levovnik (roj. 1985 v Kranju) v delu združuje različne medije (slikanje, risba, video, fotografija, zvok, posneti performans, multimedijska prostorska postavitev). Diplomirala je iz filma in likovne umetnosti na Univerzi Paris 8 (2009), naredila magisterij iz sodobne umetnosti na akademiji v Quimperju (2011) in iz sodobne umetnosti in novih medijev v sklopu Univerze Paris 8 (2013). Živi in ustvarja med Ljubljano in Parizom.